I Joe Jonas u solo vodama

joe_jonasNakon što se Nick Jonas, najmađi brat iz ultrapopularne teen senzacije Jonas Brothers otisnuo u solo vode, njegovim će stopama krenuti i po mnogima najzgodniji Jonas, srednji brat Joe.
Naravno, i Joe je, kao i njegov brat, odmah umirio fanove kako ovi samostalni muzički izleti ne znače automatski i raspad Jonas Brothers. 

Povezana vest:  Saša Kovačević nastupa u Magacinu

Joe Jonas koji je bio u vezi s Taylor Swift (s kojom je raskinuo telefonom) i s prelepom glumicom Camillom Belle, kaže da je već napisao nekoliko pesama uz pomoć prijatelja iz nekoliko različitih bendova. 

Nakon što su Jonasi uzeli svojevrsnu pauzu (Nick je na turneji sa svojim bendom The Administration), a Kevin se posvetio svojim porodičnim obavezama (nedavno se venčao s devojkom Danielle), Joe je odlučio da pokuša kao muzičar van JB. 

Povezana vest:  Osvanuli detalji o pesmi Harryja iz 1D-a

-Pet pesama je već spremno. Volim da radim i s drugim muzičarima koji su ujedno i moji dobri prijatelji – rekao je Joe. Otkrio je i da je njegova velika želja gluma. 

-Neću biti zadovoljan dok se ne dokažem u različitim tipovima uloga – od negativaca pa do angažmana u komedijama – rekao je Joe Jonas (20). 

Povezana vest:  Melanie Fiona najavljuje novi album i otkriva tracklist!