Iako je nezapamćena epidemiološka situacija otežala održavanje kulturno-umetničkih i koncertnih dešavanja, uz posebne mere opreza, posetioci će do kraja godine ipak moći da uživaju u žanrovski raznovrsnom repertoaru koncerata, ali i drugim kulturnim i zabavnim sadržajima u Kombank dvorani.

Nakon tri, veoma uspešna oktobarska koncerta Amire Medunjanin, koja je nastupala pred auditorijom maksimalnog dozvoljenog broja od 500 ljudi,  koji i dalje ostaje na snazi, kraj jeseni i početak zime Kombank dvorana dočekuje uz nove sadržaje, ali i maksimalno poštovanje epidemioloških mera prevencije i svakodnevno praćenje razvoja situacije.

Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis, nakon što je nastup u kultnoj Kombank dvorani usled pandemije odlagao dva puta, konačno će u samo jednom danu održati dva solistička koncerta uz ograničenje broja publike na 500 ljudi. Za njegov nastup rezervisan je 08. novembar, a planirano je da nastupi u dva termina u 18 i 20.30 časovaPodsetimo, Luis je tokom karantina održao onlajn koncert koji je bio svojevrsna zamena za tada odložen nastup u Kombank Dvorani 26. marta.

Povezana vest:  Premijera novog spota Jamiroquai u petak samo na MTV kanalu!

Božo Vrećo, „umetnik anđeoskog glasa, koji leči duše i otvara srca“ , kako ga opisuje slavni Nju Jork Tajms, nastupiće u Kombank dvorani prvi put 19. i 20. novembra. Po pisanju eminentnog lista, Vrećo važi za izvrsnog izvođača, autora i kompozitora sevdalinke, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine, a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

Povezana vest:  Nick Jonas predstavio album „Spaceman“ i iznenadio Deluxe izdanjem

U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – Šou mora da se nastavi (Show must go on),  nakon dve godine od nezaboravnog koncerta u Kombank dvorani, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se  Queen Real Tribute bend“ koji će pred beogradskom publikom nastupiti 14. decembra. U pitanju je jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina.

Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Povezana vest:  Počele pripreme za sledeći Sabor i njegovo unapređenje

Među koncertima koji će se naći na listi dešavanja u Kombank Dvorani su i nastup pop pevača, kompozitora i tekstopisca Željka Vasića koji će tokom zime u kultnom prostoru održati svoj četvrti solistički koncert. Istovremeno,  poznati pop pevač Dženan Lončarević će svoj prvi nastup u Dvorani imati takođe tokom meseca decembra.

Osim koncerata, u širokom opusu događaja naći će se treći put u Velikoj sali Kombank Dvorane i Novogodišnji magični show za decu , gde čuvene vratolomije „s magijom“ izvodi vrsni mađioničar Igor Trifunov.

Podsetimo, koncerti Neno Belan i Fiumensi i Čovek bez sluha, planirani za novembar, odloženi su za mart 2021. godine.

PHOTO: Kombank dvorana press