Zvezda u usponu koja ne prestaje da nas iznenađuje, Edita Aradinović, sinoć je održala svoj prvi online koncert na YOUBOX muzičkoj platformi koji je pratilo preko 140.000 jedinstvenih korisnika.

Dugoiščekivani nastup ove mlade umetnice obeležen je smehom, suzama, dobrom zabavom sa bendom, višestrukim promenama kostima ali i premijernim predstavljanjem pesme i spota za numeru DOM u produkciji YOUBOXA koja će trenutno biti dostupna samo na YOUBOXU. Odsustvo publike na konceetu se nije osetilo, sudeći po hiljadama pozivnih komentara fanova na društvenim mrežama.

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Bojana Stamenov u finalu!

Koncert je bio podeljen u 4 bloka pa su tako gledaoci imali priliku da čuju njeno izvođenje pesama iz 80-tih i 90-tih, Dina Merlina, bržih pesama novijeg datuma ali i njene najveće hitove poput Blud i Nemoral, Životinje, A kapela, Magnum i drugih. Svaki blok je bio scensko – muzička priča za sebe a Edita je svojim vokalnim sposobnostima pokazala da može da iznese svaki žanr.

Povezana vest:  MTV premijera: Svi na pod! – Do kraja sveta

YOUBOX aplikacija dobila je i novi apdejt: pored novog dizajna, sada svi korisnici mogu da uživaju u TV streamingu koncerata i video sadržaja i u kreiranju sopstvenih playlista.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika.

Povezana vest:  Stiven Tajler ide na operaciju, najavljuje solo album

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

PHOTO:  YOUBOX