Najnagrađivaniji pevač regiona 10. decembra u dvorani Lisinski održaće ekskluzivni koncert za 500 gledaoca, a spektakl će ući u istoriju jer je prvi popularni koncert koji se istovremeno održava i virtuelno!

Koncert Massima 10. decembra 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski biće zapamćen kao prelomni trenutak na muzičkoj sceni. Naime, kompanija Music Time u saradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom, predstavlja prvi koncert popularne muzike koji će se održati na dve platform istovremeno – u stvarnom i virtuelnom svetu.

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show biće dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički da prisustvuju koncertu. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka, pobrinuće se da publika kod kuće učestvuje u još neviđenom spektaklu.

U petak 13. novembra u prodaju je pušten ograničen kontingent od samo 500 sedećih ulaznica sa kojima gledaoci mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Nedelju dana kasnije, odnosno danas, 20. novembra u prodaju su puštene i ulaznice za virtuelni koncert. Virtuelne ulaznice omogućiće svima onima koji neće moći da dođu u Lisinski, da provedu nezaboravno veče u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, sa porodicom ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre muzike dobiće jedinstveni pristup ovom spektaklu.

Povezana vest:  Eyesburn svira oproštajni koncert na ovogodišnjoj Gitarijadi

„Počašćen sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče. Učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se tome da stanem pred 500 gledaoca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledaoce kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svetla, režija, ton i video majstori pobrinuće se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svedočiti istoriji. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtuelno, a obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici“ – rekao je Massimo.

Povezana vest:  Frensis Bin Kobejn: Nisam ljubitelj Nirvane

I za goste u dvorani a i za one virtuelne, Massimo priprema brojna iznenađenja. Jedno od njih će biti i to da će se među prvim kupcima virtuelnih ulaznica izabrati 10 onih najsretnijih koji će se nakon nastupa virtuelno podružiti sa Massimom u backstageu i koji će moći da mu prenesu svoje utiske o koncertu.

Ulaznice za fizički i virtuelni koncert su dostupne preko servisa Entrio, a ulaznice za sedeća mesta u dvorani mogu se kupiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Video pozivnicu koju je Massimo uputio svojim fanovima preuzmite na linku https://we.tl/t-0MXXEtl8P6

Povezana vest:  KNOCKOUT SNOW FESTIVAL 2015. ZAPALIĆE GRUPA VATRA

ŠTA JE VIRTUELNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUELNU ULAZNICU?

  • Virtuelni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i prisustvovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma.
  • Virtuelnom koncertu možete pristupiti iz svih delova sveta.
  • Virtuelnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj.
  • Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link za direktno uključenje u virtuelni koncert.
  • Jednim klikom spajate se u live prenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovinu, sa drušvom, u svojoj dnevnoj sobi, sa kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.
  • Direktni link za kupovinu ulaznica je https://www.entrio.hr/event/massimo-u-lisinskom-koncertnatvojnacin-8597

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages