U susret predstojećim praznicima, etiketa Honey Money Gang priprema nekoliko iznenađenja u vidu apsolutnih zimskih hitova.

Prvi u nizu je novi singl Tamare Milanović koja će u, nastavku karijere, koristiti pseudonim lilliewah (stilizovano pisati malim slovima).

Tamara, odnosno lilliewah, se prvi put široj javnosti predstavila na takmičenjima „Ja imam talenat“ i „ The X Factor“. Potom se seli u Dohu gde se zapošljava u talent agenciji i počinje da se bavi manekenstvom. Povratkom u Srbiju 2019. godine nastupa na festivalu „Beovizija“, lokalnom izboru kandidata za Eurosong.

Povezana vest:  Warnerovim izvođačima čak 18 nominacija za Brit nagrade

Međutim, njena karijera zvanično započinje prvim samostalnim istupom u vidu singla „Indigo“ (feat. Struka) koji je objavila pod okriljem etikete Honey Money Gang.

U nastavku saradnje sa HMG ekipom, lilliewah predstavlja novu pesmu „Imala“ koju je producirao Meta, uvaženi i veoma talentovani mladi producent.
Singl „Imala“ urađen je u maniru savremene pop pesme koja sadrži elemente trenutno najpopularnijih žanrova u svetu takozvane chart muzike, a to su elektro pop, trep i hip-hop.

Povezana vest:  Nišville počinje realizaciju projekta radionica u šest gradova juga Srbije

„Pesma je nastala u saradnji sa Metom. Bila je to „ljubav na prvi beat“. Senzibiliteti su kliknuli posle samo par razmenjenih reči o muzičkim idealima i uzorima. Singl „Imala“ za mene predstavlja novi početak gde, prvi put pod pseudonimom, pričam o sebi bez straha. Volela sam i volim sve što sam u životu naučila o ljubavi, partnerstvu, inspiraciji,“ kazala je lilliewah o novom singlu.

Povezana vest:  Major Lazer, Diplo i Justin Bieber: Idealan trojac za pravi letnji hit

Pesma „Imala“ je od danas dostupna na svim relevantnim striming servisima, tim povodom u opticaj je puštena i web stranica lilliewah.com.

Premijera videa za singl „Imala“ zakazana je takođe za danas (27. novembar) u 18 časova na YouTube kanalu etikete Honey Money Gang.

PHOTO: Anamarja Mak