Inna_MTVInna, Scissor Sisters i Vampire Weekend premijerno na MTV kanalu u petak 1. okotobra

 

U petak, 1.oktobra, na MTV kanalu ne propustite muzičko veče za pamćenje!

 

 

19:30 – BEHIND THE MUSIC: BRET MICHAELS (POISON)

 

Ovog petka u 19:30 svoje najveće hitove u karijeri uz priču koja stoji iza njih podeliće sa publikom frontmen kultnog HM benda Poison, Bret Michaels.

 

Davnih 80-tih metalci sa dugim kosama su vladali muzičkom scenom, kada se grupa Poison uz eksploziju pojavila na muzičkoj sceni. Živeći brzo i ludo se zabavljajući, Bret Michaels je dao novo zančenje reči dekadencija.

Opojne supstance, alkohol, žene, i još žena – sve i svašta se dešavalo. Ovaj način života je čak koštao Breta važne ljubavne veze (iskustvo slomljenog srca je pretvorio u hit baladu “Every Rose Has It’s Thorn”) i velikog i bliskog prijateljstva sa članom benda, CC Devilleom. Iako su bili jedna od najvećih grupa svog vremena, Poison je vrlo brzo sagoreo i nestao. Bret se nakon toga odao piću i, vozeći pod dejstvom alkohola, umalo nije izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Ovo dogadjaj mu je poslužilo kao otrežnjenje u životu, i Bret se očistio, počevši uspešnu solo karijeru. Oprobao se čak u i filmskoj industriji, pišući i glumeći u filmu iz 1997. “A Letter From Death Row”. Pomirivši se sa CC Devilleom, Bret se trijumfalno vratio u grupu Poison, ali najbolje je tek sledilo.

Povezana vest:  Crvena jabuka objavila prvi DVD

2007. Bret je bio zvezda sopstvenog rijaliti šoua, “Rock of Love”. Tokom tri sezone, Bret je pokazao svoju drugu stranu i ponovo se uzdigao među najpopularnije zvezde, upotpunivši svoj  buran životni put koji je proveo kako pod svetlima reflektora, tako i iza njih.

 

 

20:30 – MTV TAKEOVER – INNA

 

Poznata rumunska pevačica i talentovana plesačica Inna predstaviće gledaocima regionalnog MTV-a ovog petka, 1. oktobra, u 20:30 pet video spotova koji za nju imaju poseban značaj.

Inna je rođena 1986. godine u primorskom gradiću na rumunskoj obali Crnog mora. Pravo ime joj je Aleksandra, a nadimak Inna dobila je od svog dede. Još kao dete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&WinRadua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl “Hot“. Singl postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. “Hot“ osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji.

Povezana vest:  Lejdi Gaga: Želim da snimim film u Bolivudu

Sledeći veliki hit “Love“ takođe je producirao trojac Play&Win što se ponovo pokazalo kao pogodak. Numera “Deja Vu“ nastala ja u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, “Deja Vu“ postao je veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala.

Godine 2009. Innin sing “Hot’‘ dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji  Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu!

Innin nedavni  koncert u Novom Sadu bio je sjajna prilika da regionalni MTV uvrsti ovu 23-godišnjakinju u MTV TakeOver.

Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, Inna će nas upoznaće i sa muzikom koja je uticala na nju i dovela je do MTV kanala.

Inna je i ove godine nominovana za MTV nagradu u kategoriji  Best Romanian Act a uskoro će prikazati i spot za pesmu ‘Sun is Up’.

Povezana vest:  Goran Karan za ljubitelje dalmatinske pesme

U petak, 01. oktobra, tačno u 20:30, INNA preuzima MTV!

 

21:00 – MTV WORLD STAGE –  SCISSOR SISTERS I VAMPIRE WEEKEND

MTV ruši sve prepreke i daje fanovima pun pristup najeksplozivnijim muzičkim događajima na svetu! Ovog petka u okviru World Stage serijala nastupaju dva izvođača, Scissor Sisters i Vampire Weekend!

Scissor Sisters je petočlani bend iz New York-a, koji je osvojio svetsku scenu svojim zaraznim ritmom, luckastim tekstovima i prepoznatljivim i smelim izgledom. Iza sebe imaju tri albuma i mnogo hitova, a njihova muzika se može opisati kao mešavima glam roka, disko i alternativne muzike. MTV vam premijerno donosi atmosferu sa ovogodišnjeg koncerta Isle of MTV održanog na Malti gde je Scissor Sisters ostavio bez daha mnogobrojnu publiku.

Vampire Weekend je američki indi rok bend iz New York-a. Četiri prijatelja, Ezra Koenig, Chris Baio, Rostam Batmanglij, i Chris Tomson, osnovali su bend 2006. godine dok su bili studenti na  Columbia Universitu. Iza sebe imaju dva albuma, Vampire Weekend (2008.) i Contra (2010.). Kako Vampires Weekend zvuči kada nastupa za MTV na koncertu u Italiji, pogledajte u petak, 1. oktobra u 21h.