Raul_Schalke_1Raul: Možemo da osvojimo još tri krune ove sezone

 

Fudbaleri Šalkea iz Gelzenkirhena loše su otvorili novu sezonu u kojoj brane drugo mesto u Bundesligi, a nastupaju i u Ligi šampiona. U domaćem prvenstvu imaju samo pobedu, remi i četiri poraza, dok su u Ligu šampiona ušli sa porazom od 1:0 u duelu sa Lionom. Uprkos lošoj igri i rezultatima panika do sada nije uhvatila čelnike kluba, igrače i navijače, a da je još uvek „sve pod kontrolom“ navodi i španski fudbaler Raul, koji je ovog leta spektakularno zamenio Real sa Šalkeom.

Povezana vest:  Miralas novo pojačanje Evertona

-Sezona je mlada, a ispred nas je stvarno mnogo vremena za koje možemo da napravimo mnoge pozitivne stvari. Možemo osvojiti tri titule, Bundesligu, DFB Kup i Ligu šampiona i tako se moramo postaviti – rekao je Raul.

Španac je prošlog vikenda postigao premijerni prvenstveni pogodak u novom dresu, spasio je Šalkeu domaći bod protiv Borusije iz Mekengladbaha (2:2).

Povezana vest:  Preminuo Albert Skenlon, član generacije Bazbijevih beba

-Uopšte nije bitno postižem li ja golove ili ne. Uvek sam bio profesionalac i tim je iznad svega. Uostalom, nisam u Šalke došao zbog slave, već da pomognem klubu koji me prihvatio – završio je Raul.