Kanda_Kodza_i_Nebojsa

KKN, Rambo, SARS na festivalu Sedam jezera

 

„Kanda Kodža i Nebojša“ (KKN), „S.A.R.S.“, „Štutgart onlajn“, „Manisent i menhtalnost“ i Rambo Amadeus biće među izvođačima drugog rok festivala „Sedam jezera“, od 21. do 24. jula na Baćinskim jezerima kod Ploča, u Hrvatskoj.

Iz „Sedam jezera“ najavljeno je da će 21. jula biti „nulto veče“ festivala predviđeno za „jaka mlada imena“, kao što su „Manisent i mentalnost“ iz Čačka, „Autogeni trening“ iz Podgorice i Nikšića, mostarski „Vuneni“, kao i domaći Luka Belani i „Čopor“.

Povezana vest:  Još nema gužve u Guči

Zvanično prve večeri 22. jula uz beogradski rege sastav „KKN“ sviraju garažni rokeri „Majke“ iz Vinkovaca, varaždinski indi pop „Vlasta Popić“, reperi „Siledžije“ iz LJubuškog i hrvatski alternativci „Ovako zvučimo“.

Iz Beograda na „Sedam jezera“ dolaze 23. jula Rambo Amadeus i alternatini bas-bubanj dvojac „Štutgart onlajn“, kao i kantautor Ivan Vragolović iz Slavonskog Broda, sarajevski „Atentat“ i „Olovni ples“ i Dugog Sela.

Povezana vest:  Pantelejski vašar važniji od Nišvila

Završne večeri 24. jula beogradski „S.A.R.S.“ svira uz hrvatske sastave „Ruiz“, „Embasi 516“ (Ambašy), „Đečaci“ i „S3ngs“.

-‘Sedam jezera’ je zamišljen je kao andergraund festival, u netaknutoj prirodi i lepoti Baćinskih jezera, na kom će se svake godine okupljati ponajbolji bendovi iz regiona, a pre svega će poslužiti kao promocija kvalitetnih mladih bendova – navode organizatori.

Povezana vest:  Madona najzanimljivija britanskim medijima