Etiketa Honey Money Gang (HMG) poziva sve hip-hop/rep autore i izvođače da se prijave na konkurs „Show Me The Money“ koji će biti otvoren od sutra, 1. decembra.

Hip-hop je decenijama dominantan pravac na svetskoj, regionalnoj i srpskoj muzičkoj sceni. HMG želi da afirmiše i motiviše novu generaciju repera. Reč je o jedinstvenoj, nezavisnoj hip-hop platformi koja neguje sve srodne aspekte urbane kulture mladih na lokalnom i regionalnom nivou.

Da bi ste učestvovali na konkursu „Show Me The Money“, potrebno je samo da nam pošaljete svoju, autorsku pesmu u finalnoj verziji. Sve pristigle audio snimke uzimamo u obzir.

Povezana vest:  Jessie J: Vidimo se u Beogradu! (VIDEO)

Formular za prijavu možete pronaći ovde.

Na osnovu svog dosadašnjeg rada, učinka, rezultata i uticaja koji na rep sceni kao izvođač i producent stekao, urednik lejbla Honey Money Gang Ognjen Kostić Struka će sa svojim timom odabrati pobedničku pesmu a autor snimka će kao nagradu dobiti mogućnost da snimi profesionalni video spot.

„Stalno se priča kako ima puno talentovanih muzičara, ali nema nikoga ko bi ih podržao i dao im šansu. Ovo je ta šansa! Etiketa Honey Money Gang je tu da im omogući da pokažu drugima koliko zaista vrede,“ izjavio Struka, reper i urednik HMG lejbla.

Povezana vest:  Zaz novim spotom odaje počast Parizu

Jedan od najuticajnih repera danšnjice – Kendi, dao je svoju bezrezervnu podršku ovoj akciji etikete Honey Money Gang. Kendi će biti uvaženi član žirija za izbor pobednika.

„Drago mi je da sam deo ovog projekta, koji u najtežem periodu za muzičare podržava i nagrađuje mlade talente. Afirmisani izvođači ne nastupaju, demotivisani su, verujem da neotkrivenim artistima još više znači ovaj boost i da ćemo osim pobednika, otkriti još mnogo novih i talentovanih lica.“, izjavio je Kendi.

Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia - Kristian Kostov

Konkurs „Show Me The Monay“ će trajati do 15. januara 2021. godine a ime pobednika biće saopšteno najdalje do 1. februara. 2021.