„Pošto još neko vreme nećemo moći da budemo zajedno, pozitivnu energiju sa vama razmenjivaćemo „na daljinu“, kao što već čine mnogi umetnici širom sveta koji su pronašli način da održavaju kontakt sa publikom.

Pripremamo vam online koncert! Sve će biti kao na pravom nastupu – sjajna atmosfera, dobra zabava, pesme koje volite… Tako ćemo makar na kratko ući u vaše domove i biti blizu vas, u kom god kutku planete da se nalazite.

Povezana vest:  Grate nastupom u Subotici 22. Novembra započinje seriju koncerata

Druženje je zakazano za 7. januar od 20h na platformi www.legato.events (https://www.legato.events/artist/42/the-frajle/event/43/bozic-uz-the-frajle-christmas-with-the-frajle)

Pošto nam je sada ceo svet pozornica, zbog razlike u vremenskim zonama, stream će biti dostupan 24h i karte će moći da se kupe i narednog dana. Sve informacije dobićete na našim stranicama na Facebook-u i Instagramu, a možete nam pisati i na e-mail [email protected]
Popularne Novosađanke nisu dočekale Novu godinu na trgu, kao što je bio slučaj prethodnih sezona, ali su u novu deceniju ovog veka ipak ušle s muzikom. Prvog dana januara objavile su spot za pesmu „Jedina“, obradu velikog hita Zdravka Čolića, koji je bio oduševljen njihovom interpretacijom kada su se jednom prilikom sreli u istoj emisiji- https://www.youtube.com/watch?v=NvQ0ezsRVtY