Sa perspektivnom Albinom upoznali smo se objavom njenog debitantskog singla „Imuna na strah“ koji ona ovog puta predstavlja u engleskoj verziji, naslova „No More Tears“.

„Snimanje nove verzije mog debitantskog singla odvilo se brzo, budući da sam već bila uživljena i proživela ovu pesmu kroz njenu hrvatsku verziju. Baš kao i „Imuna na strah“, „No More Tears“ ima neku svoju čar“, objašnjava Albina.

Povezana vest:  Sve spremno za početak Lovefesta, predstavljamo vam satnicu festivala ljubavi

Novo izdanje izlazi samo par nedelja pre nego što će Albina nastupiti na ovogodišnjoj Dori, gde će se takmičiti za titulu predstavnika Hrvatske na Izboru za Pesmu Eurovizije, sa numerom „Tick-Tock“. Zanimljivo je da je nju, kao i „No More Tears“ radio isti autorski tim, čiji je član i Branimir Mihaljević, cenjeni producent koji je do danas radio sa imenima kao što su Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek i drugi.

Povezana vest:  Tejlor Svift: Bivši momci bili su ljubomorni na moj uspeh

Nakon što je početkom prethodne godine kao finalistkinja takmičenja The Voice Hrvatska privukla pažnju šire hrvatske, ali i regionalne i svetske publike, Albina nastavlja da pravda poverenje svojih saradnika i slušalaca, a neminovno je da je već u narednom periodu čekaju zadaci koji će ga učiniti izazovnim, ali i nezaboravnim u njenoj karijeri koja se nalazi na uzlaznoj putanji.

Povezana vest:  NOVA IMENA MTS MAIN STAGE-A; Thom Yorke odabrao Darkwood Dub kao predgrupu!

Izdanje „No More Tears“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://albina.lnk.to/NoMoreTears

PHOTO: Ante Odak