Poznati kantautor Željko Vasić novim spotom ’’Ne gubi veru u ljude’’ najavljuje specijalan koncert u Kombank dvorani 6.marta 2021

Nakon više od godinu dana nemogućnosti muzičara da nastupaju pred publikom zbog Korone, Željko Vasić je rešio da ovog proleća podseti sebe i fanove koliko su muzika i koncerti bitni za naš život.

Pored hit singla, Vasić je snimio i spot ’’Ne gubi veru u ljude’’. ’’Spot odiše nadom, optimizmom ali i minimalizmom. Njegova poruka je više nego jasna – čovek uvek može biti bolji, čak i kada ga život pošalje u ćošak’’ naglašava Željko.

’’Ljudi su čudna sorta – volimo da kritikujemo sve i svakoga, a najviše volimo da pričamo ono o čemu pojma nemamo (smeh).

Ipak, nikada nisam izgubio veru u ljude i nadu da se mogu promeniti na bolje i shvatiti šta je važno u životu. Na kraju ćemo se svakako vratiti u kolosek, samo je bitno da u međuvremenu ne učimo na sopstvenim greškama – da stavimo empatiju, odgovornost i solidarnost ispred ličnog komfora’’.

Povezana vest:  REGGAE I ROCK FESTIVALSKI VIKEND

Pevač je i svoj koncert, zakazan za subotu 6.marta u Kombank dvorani, prilagodio epidemiološkim merama – u prodaju je pušteno samo 500 ulaznica, a sam naziv ’’Klavir, vi i ja’’ objašnjava šta publika može očekivati na ovom nastupu – ’’Koncert će biti intiman, bez glasne muzike. Na bini ćemo biti samo moj pijanista Uroš Ranković i ja, u nekoj vrsti Sinatra fazona gde su emocija i muzika najbitnije. Potrudiću se da koncert bude prelep, ma koliko mi bilo teško da gledam polupraznu dvoranu’’ iskren je Vasić.

Povezana vest:  Počast Rikiju Martinu za humanitarni rad

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na blagajni Kombank dvorane i online na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.