U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – The Show Must Go On, nakon više od 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 28. marta od 18:30h.

Uvertiru u koncert, već od 17h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen!

Povezana vest:  Ogroman slajder za spuštanje, muzički program na dve bine, izožbe, bioskopi i još mnogo toga na prvom „4Elements" festivalu!

Piter će na velikom ekranu, prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih 12 godina Fredijeve karijere. Na kraju ove uvertire, biće prilike i da mu publika postavi pitanja, te na taj način ostvari interakciju sa njim.

Gost na koncertu biće i poznati češki pevač – Milan Šatnik.

Queen Real Tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Povezana vest:  Miley fotkama na twitteru provocira Liama

Pre više od dve godine u bioskope širom sveta je stigao film Boemska rapsodija, koji slavi grupu Queen i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su ovi sjajni momci iz benda Queen Real Tribute i nastupili u Kombank Dvorani.

Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama na 500 osoba, a ulaznice su u prodaji na blagajni KOMBANK DVORANE  i svim prodajnim mestima TICKETS-A.

Povezana vest:  Šer se, ipak, ne udaje