Nakon pobede na Dori 2021, Albina je objavila singl „Tick-Tock“ kojim se u moćnom disko izdanju predstavila na opatijskoj pozornici i izborila titulu predstavnice Hrvatske na Euroviziji. Osim zaraznog zvuka, nastup su karakterisali i dobra koreografija i stajling, za koji je bio zadužen Stefan Orlić, stilista velikog broja domaćih muzičkih zvezda.

Pesmu autorski potpisuju cenjeni hrvatski producent i autor Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić, jedna od najprisutnijih voice-over artista u Hrvatskoj i Max Cinnamon, finalista francuskog nacionalnog izbora Destination Eurovision 2018.

Povezana vest:  Najveći hitovi grupe Šade u maju

„Branimir i ja smo razgovarali o tome kako bi bilo lepo otići na Doru i konkurisati za nastup na Euroviziji i da to bude singl u koji jako verujemo i koji ima smisla, a upravo se to dogodilo. Demo verziju pesme prvi sam put čula u njegovom studiju i na prvi takt me je oduvala. Prva pomisao mi je bila da možda to nije žanr u kojem bih ja mogla da se nađem, s obzirom na to da sam do tada pevala balade i pesme nekog mirnijeg ritma, ali Branimir je od samog početka bio siguran u mene. Kad sam stala pred mikrofon i stavila slušalice, dogodila se nekakva čarolija i upoznala sam drugu verziju sebe koju sam odmah zavolela”, objašnjava Albina.

Povezana vest:  Ko je Avrilin novi najbolji prijatelj?!

Za 22-godišnju Splićanku, koja se široj publici predstavila kao finalistkinja treće sezone show-a The Voice Hrvatska, pobeda na Dori još je jedno u nizu vrednih priznanja njenom dosadašnjem radu, među koja se ubraja i nominacija za prestižnu medijsku nagradu „Zlatni studio“, u kategoriji najboljeg novog lica na muzičkoj sceni.

Izdanje „Tick-Tock“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://albina.lnk.to/TickTock

Povezana vest:  EGZIT 2011, Egzit od 7. do 10. jula, više od 600 izvođača

PHOTO: Mislav Žabarović