Nakon što je uspešno predstavila svoj prethodni singl, ujedno i prvo izdanje ove godine, tam se samo mesec dana kasnije vraća sa novom numerom koja nosi naziv „infierno“.

U pitanju je prva balada koja stiže od kantautorke, međutim, tam je bez sumnje prilagođava svom stilu i energiji, a u prvi plan stavlja snažne emocije, koje su učinile da rad na ovoj pesmi teče sa neverovatnom lakoćom.

„Sedeli smo u studiju i radili na drugoj pesmi kada mi je Mihajlo Đorović (Summer Deaths) pustio bit za koji je semplovao gitare Uroša Pantića, a koji mi se instant mnogo dopao i, par dana kasnije, napisala sam „infierno“ za pola sata. Pesma je nastala od beležaka iz telefona koje su bile moje najsirovije misli u periodu od nekoliko godina. U finalnoj verziji su većinski moji vokali, koje sam u dahu snimila u dva tejka, dan nakon što je napisana“, priča tam o numeri.

Povezana vest:  Abba Symphonic Real Tribute show 20. maja na Tašmajdanu

„Nazvana je „infierno“, budući da kroz pesmu provlačim mučne situacije koje se kao u paklu iznova ponavljaju bez vidljivog kraja. Cover art koji je radio Veljko Lalović je idejno baziran na mitu Persefone, gde nar predstavlja plod pakla koji je izgladnevši pojela i zbog toga bila prinuđena da ostane u podzemlju“.

Kompletnu priču iza numere i opisane inspiracije, tam će prikazati i u spotu koji stiže u četvrtak, 4. marta.

Povezana vest:  Deca crvenih očiju vraćaju se u Beograd

Krajem januara, tam se posle tri prošlogodišnja izdanja vratila sa numerom i spotom „brži od svega“ koje je uspešno zavrtela i još jednom pokazala kakvo osveženje donosi na domaću i regionalnu muzičku scenu.

Izdanje „infierno“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/infierno

Povezana vest:  FESTIVAL „ČAROLIJA" PRAVI HITOVE ZA CEO ŽIVOT

https://www.instagram.com/its___tam/
https://www.facebook.com/itstammusic
https://twitter.com/its___tam

PHOTO: Veljko Lalović