LEGO Group je u aprilu prošle godine najavio ekskluzivno globalno partnerstvo sa Universal Music Group (UMG), vodećom svetskom muzičkom kompanijom, kako bi zajedno deci širom sveta omogućili da kroz igru razvijaju svoju kreativnost, istovremeno se izražavajući kroz muziku.

 Osim nove linije interaktivnih LEGO® proizvoda, stigla je i zabavna muzička priča. L.L.A.M.A. je novi izvođač koji prvi put oživljava LEGO figuricu i ovom prilikom predstavlja svoj prvi singl – „Shake“. Na novoj numeri,  DJ-u i producentu iz Los Anđelesa, latino-američkih korena, čije ime označava akronim za „Love, Laughter, And Music Always“, pridružili su se višestruki Grammy dobitnik NE-YO i zvezda u usponu, Carmen DeLeon.

Povezana vest:  Amira Medunjanin na turneji po Srbiji

Ovaj debitantski singl produkcijski potpisuje BTS-ov „hitmaker“ David Stewart, koji je sa Grammy nagrađenim Ryanom Tedderom ujedno i autor teksta.

„L.L.A.M.A je muzičko ime kakvo nam u ovom trenutku treba – svojom muzikom stvara pozitivnu i zaigranu atmosferu, a to verujem da nam je svima potrebno s obzirom na godinu iza nas, zato sam srećan što sam deo ove priče“ otkrio je NE-YO.

Povezana vest:  Koncert dua "Howling Owl" u Galeriji Štab

Ni Carmen DeLeon nije se ustručavala kada je uzbuđenje u pitanju. „Moj život se temelji na kreativnosti i sanjarenju, a saradnja sa LEGO Group je ispunjenje toga! Nadam se da će ova pesma i zabavni videospot inspirisati decu da slede svoje snove i da uvek razmišljaju izvan standardnih okvira.“

 L.L.A.M.A je ujedno i prvi izvođač koji novu pesmu predstavlja putem LEGO VIDIYO app-a; nove inovativne audio-video platforme za decu, kroz koju je cilj podstaći i podržati njihovu kreativnost i interesovanje za muziku. Putem app-a, deca mogu da režiraju, produciraju i u sigurnom okruženju dee svoje kreirane videospotove, koristeći bogatu muzičku kolekciju, uključujući i hit-singlove iz Universal Music Group kataloga.

Povezana vest:  Bruno Mars umetnik godine u izboru Bilborda

 Izdanje „Shake“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://www.musicbyllama.com/#music