Ove godine, možda glasnije nego do sada, treba govoriti o pravima žena kao i njihovoj zaštiti. Međunarodni dan žena nas svakog 8. marta podseća da se navedenim temama moramo baviti konstantno.

Upravo su te misli bile glavna motivacija za nastanak R&B/hip-hop himne pod nazivom „Moć“, koju upravo 8. marta predstavlja Eeva. Novi singl snimila je sa uticajnom mladom reperkom – Mladabeba. O pesmi i ovoj saradnji Eeva kaže:

Povezana vest:  WHO SEE REPUJE STIHOVE DESANKE MAKSIMOVIĆ

„Simbolično objavljena na Međunarodni dan žena, pesma „Moć“ zamišljena je kao konverzacija dve predstavnice različitih generacija kroz koju definišu šta im moć znači kao savremenim ženama u sudaru sa pritiscima, očekivanjima i predrasudama društva. Moć zadire u suštinu feminizma, koja se ne zadržava samo na socijalnoj, političkoj i ekonomskoj jednakosti polova, već podseća ženu da njena najveća moć leži u njenoj autentičnosti i sreći.“

Etiketa Honey Money Gang spisku izuzetnih izdanja pridodaje Eevin treći singl kojim smelo istupa na regionalnu R&B scenu.

Povezana vest:  Četiri dana Nišvila - 1.500 dinara

Pesma „Moć“ će biti dostupna na svim relevantnim striming servisima od 8.marta a video za Eevin novi singl biće premijerno emitovan istog dana na Honey Money Gang YouTube kanalu u 16 časova.