Mlada zvezda u usponu, Anđela Ignjatović, poznatija pod svojim umetničkim imenom Breskvica, održaće online koncert u utorak, 16. marta u 21h na YOUBOX muzičkoj platformi.

Breskvica važi za jednu od najtalentovanijih mladih pevačica, a svoje vokalne sposobnosti i činjenicu da može da otpeva baš sve – od svetskih hitova do narodnjaka, Anđela je više puta pokazala.

Povezana vest:  Bajaga rekordno u Varaždinu!

Od trenutka kada je saopšteno da će upravo ona biti sledeći izvođač na YOUBOXU, društvene mreže su se usijale od komentara fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju utorak i ekskluzivnu priliku da je vide na sceni.

Ovo će biti njen prvi ikada solo nastup i za ovu priliku najavljen je koncert na kome će publika imati prilike da je vidi i upozna u potpuno drugačijem svetlu. Dobra atmosfera, bogat muzički reperotar, atraktivni stajlinzi i zanimljiva lokacija koncerta doprineće tome da ovo bude koncert za pamćenje.

Povezana vest:  Gorilaz planiraju 19 koncerata u Severnoj Americi

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Povezana vest:  Meda, Vuk i Sandokan u Dangubi

PHOTO: YOUBOX