Omiljena pop zvezda koju volimo od 90-tih pa sve do danas, Goca Tržan, održaće online koncert u utorak, u 21h na YOUBOX muzičkoj platformi.

Nakon što su pre skoro godinu dana gledaoci imali prilike da uživaju u njenom nastupu sa bendom Tap 011, ovog puta odlučila je da obraduje sve fanove i solističkim koncertom na YOUBOXU.

Povezana vest:  Joss Stone na Nišvilu

„U utorak naspite sebi čašu vina, uđite na YOUBOX aplikaciju i uživajte sa mnom u muzici. Nedostajete mi puno, pa sam srećna što možemo da se družimo ovako. Čućete Dostanu, Čujem da za mene pitaš, Po mome srcu hodaj, sve one pesme koje su obeležile moju karijeru. Nešto ću vam ostati i dužna, za sledeći put.“

Povezana vest:  Nova Pinkova zvezdica je maestralni Roko Blažević!

Pored svojih najvećih hitova, Goca Tržan izvešće i pesme koje YOUBOX gledaoci budu tražili tokom live koncerta. Ono što publika može da očekuje jeste veče ispunjenom dobrom muzikom, pozitivnom energijom i odličnom atmosferom.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Povezana vest:  Američki reper Snup Dog u spotu puca u klovna koji liči na Trampa

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.