Obično su voditelji u emisijama ti koji organizuju iznenađenja i skrivene kamere za goste. U emisiji Studio sinoć desilo se obrnuto: Tijana Dapčević i specijalna gošća Gorica Popović priredile su, u dogovoru sa produkcijom emisije, skrivenu kameru za Kikija Lesendrića i voditelje Bojana Ivkovića i Slavka Beleslina.

Gorica i Tijana sjajno su odglumile svađu u emsiji, Tijana je čak u jednom trenutku besno napustila studio, na opšte zaprepašćenje Kikija i voditelja, koji su pokušavali da smire situaciju i ostanu pribrani. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Kiki Lesendrić izveo je pesmu „Kolačići“ koja je 80-ih proslavila Marinu Perazić. U novom aranžamanu Piloti su odsvirali „Te noći smo se potukli zbog nje“, a možda najupečatljivija bila je izvedba Balaševićeve pesme „Budi tu kad padne sneg“. Iznad spektakularne scene, dok su Kiki i Piloti izvodili ovu emotivnu baladu, lebdela je balerina, plešući u vazduhu.

Tijana Dapčević i  Gorica Popović izazvale su veoma emotivnu reakciju Kikija Lesendrića, priredivši mu iznenađenje u vidu zajedničkog izvođenja numere iz serije Zaboravljeni. Tijana je otpevala i dve svoje pesme u novim aranžmanima: „Zemlja mojih snova“ dobila je rege-pank prizvuk, dok je numeru „Negativ“ izvela u latino ritmu.

Inspirisan latino zvukom, Boki Ivković zamolio je Tijanu da odigraju salsu, pa su gledaoci Studija imali priliku da vide da gošća i voditelj i te kako imaju smisla ne samo za pevanje i sviranje, nego i za ples.

Kao profesorka violončela po profesiji, Tijana je izrazito pohvalila gošće iznenađenja u Studiju – mlade čelistkinje sastava Sky Cellos, koje su premijerno izvele numeru „Nothing Else Matters“ od Metalike. Ova neobična izvedba nastala je u produkciji Skymusic Entertainment, koji posebnu pažnju poklanja mladim talentovanim izvođačima.

Naredna emisija Studio na programu je sledeće subote, 3. aprila, u 21 sat na RTS1.

Povezana vest:  Bili Džo Amstrog iz "Grin deja" na rehabilitaciji

U narednih 13 epizoda, svake subote, Studio će ugostiti najveća muzička imena sa ovih prostora, među kojima su Van Gogh, S.A.R.S, Dino Merlin, Petar Grašo, Stefan Milenković, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Dženan Lončarević, Tropico Band, Hurricane, Aleksandra Radović, Sara Jo i mnogi drugi.

PHOTO: Skymusic