Snimci sa proba, kao i oni koji prikazuju kreativni proces i nastanak novih aranžmana pesama, postali su jedan od omiljenih segmenata emisije Studio, koja se emituje subotom u 21 sat na RTS1.

Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi – tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic.

Povezana vest:  David Geta 8. maja u Beogradskoj areni

„Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Jedan toliko posvećeni format, ekipa neverovatna. Sve je na višenedeljnim pripremama, nije na bazi jednog trenutka, i sve je tako organizovano da zaista – kapa dole.“ rekao je o Studiju Đule Van Gog.

Sve pesme koje gosti izvode u emisiji, a mnoge od njih su veliki hitovi koji traju decenijama, gledaoci zapravo čuju prvi put – jer sve numere se izvode u novim, drugačijim aranžmanima od onih na koje smo navikli.

Povezana vest:  Yuri Honing Acoustic Quartet na Nišvilu

Iza prearanžmana stoji višenedeljni rad produkcije Skymusic i izvođača – gostiju emisije, pa se često desi da se prilikom tog procesa u muzičkim studijima izvođači sretnu. Prošlonedeljna gošća Tijana Dapčević srela se sa Đuletom, koji ove subote gostuje u Studiju, i evo kako je to izgledalo:

https://www.youtube.com/watch?v=CituBrPDyQ8

Emisija Studio biće emitovana u subotu, 3. aprila u 21 sat na RTS1, a gosti su Đule Van Gog, naš proslavljeni violinista Stefan Milenković, i još dve velike regionalne zvezde – Petar Grašo i Tonči Huljić.

Povezana vest:  TOKIO HOTEL u Zemlji čuda!

PHOTO: Skymusic