“Kada se spoje emocija i duša, taj glas izlazi kao svila” rekla je Lepa Brena, opisujući nove aranžmane svojih najvećih hitova, koje će izvesti večeras u 21 sat u emisiji Studio na RTS1.

Najveća pop-folk diva sa ovih prostora, Lepa Brena, otpevaće pesme “Boliš i ne prolaziš”, “Luda za tobom” i još nekoliko numera u sasvim novom, drugačijem maniru.

Osim svojih pesama, Brena će izvesti i jednu poznatu baladu od Zdravka Čolića, a kako će to zvučati i izgledati, saznajte večeras u Studiju.

“Jedna od mojih omiljnih replika iz Letećeg cirkusa Montija Pajtona – A sada nešto kompletno drugačije – bila bi najlogičnija najava za ono što smo spremili!” rekao je o svom gostovanju u Studiju Ivan Tasovac, pijanista i direktor Beogradske filharmonije. On je posle dvadesetogodišnje pauze seo za klavir, i u produkciji Skymusic Entertainment izveo dve klasične kompozicije u novom, neobičnom odelu.

Povezana vest:  KATY PERRY I ARIANA GRANDE VODE PO BROJU NOMINACIJA NA 2014 MTV EMA

“Mocartov Turski marš ili Gnosien Satija znaju svi. Da su poživeli do naših dana razvalili bi od naplate autorskih prava. Obe kompozicije ulaze u top listu najpopularnijih melodija svih vremena i meridijana” rekao je Tasovac o numerama koje će izvesti u Studiju.

A pogledajte kako će to izgledati na spektakularnoj sceni Studija.