david bowie photo 1Dejvid Bouvi i Suzan Sarandon bili u vezi?

Legendarni britanski muzičar i holivudska glumica bili su pre više od 30 godina u kratkoj vezi koju su sve dosad držali u tajnosti.
Prema pisanju Dejli mejla, njihovu ljubavnu aferu sasvim slučajno otkrila je glumica Melisa Mekarti, Suzanina partnerka u novom filmu „Tammy“, na dodeli AARP nagrada koja je održana prošlog meseca u Los Anđelesu.
Predstavljajući zvezdu filma „Telma i Luiz“, kojoj je trebalo da uruči priznanje za životno delo, Melisa je rekla da je „Suzan zaista kul osoba“ i kao dokaz tome dodala „uostalom zabavljala se sa Dejvidom Bouvijem“.
Njena izjava, koja je protumačena kao „gaf“, iznenadila je prisutne u sali, a među njima i Suzaninu decu koja o tome ništa nisu znala.
„Srećom, Suzan se nije naljutila, iako bi više volela da ta priča nikada nije izašla u javnost“, objasnio je jedan od gostiju večeri.
Dejvid Bouvi i Suzan Sarandon, koji oboje danas imaju 67 godina, imali su kratku ljubavnu vezu tokom 1980-ih godina, za vreme snimanja filma „Glad“ (The Hunger).
„To se dogodilo pre mnogo godina“, potvrdio je jedan izvor britanskom tabloidu.
On je dodao da su „Suzan i Dejvid tada bili mladi i nezavisni“ i da je „Suzan zadržala lepu uspomenu na tu vezu, ali da nije želela da o njoj priča u javnosti“.
Nekoliko godina pošto su se rastali, Suzan se udala za glumca Tima Robinsa, s kojim je bila 21 godinu u braku, a Dejvid Bouvi se oženio manekenkom Iman.

Povezana vest:  Deset najboljih albuma po izboru Vatikana