Najnovije izdanje emisije Studio donosi fuziju najrazličitijih muzičkih žanrova, “upakovanih” u celinu koja će oduševiti sve istinske ljubitelje muzike. U subotu u 22.40 voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin ugostiće kralja meraka i kafane Harisa Džinovića, koji će, pored jedne svoje poznate numere u drugačijem aranžmanu, otpevati i čuveni “Bamboleo” Džipsi Kingsa.

Tropico bend je već imao u planu da uradi obrade kako svojih pesama, tako i numera drugih muzičara, a Studio im je pružio priliku da to učine u vrhunskoj produkciji, na najbolji način, kaže frontmen Aleksandar Cvetković. Tropico će, osim jedne svoje pesme, izvesti obradu velikog hita “Teška vremena pijatelju moj” grupe Neki to vole vruće.

Povezana vest:  Manu Čao 23. septembra u Beogradu

Još jednu, mnogima omiljenu pesmu sa ovih prostora, izvešće Nevena Božović Ivanović – reč je o numeri “Odnesi me” Vlade Divljana. Ovoj prelepoj emotivnoj pesmi Nevena je dala novu atmosferu i novu, žensku perspektivu.

Studio promoviše i mlade, talentovane izvođače, a ove subote publici će se predstaviti Martina Vrbos sa pesmom “S tobom je sve drugačije” koja je nastala u Skymusic Entertainment produkciji.

Povezana vest:  Crvena jabuka, Partibrejkers i Glen Hjuz na Drini

Kako sve to zvuči poslušajte u Studiju u subotu od 22.40 na RTS1.

Na spektakularnoj sceni, kreiranoj tako da se celokupni vizuelni doživljaj prilagođava pesmama i aranžmanima, i adaptira prema svakom gostu, svaki nastup u emisiji postaje jedinstveni umetnički izraz. Obrada pesme “Wild Dances” koju je prošle subote u Studiju izvela grupa Hurricane, za manje od 24 sata usla je u YouTube trending kao jedan od najgledanijih videa u tom trenutku.

Povezana vest:  Ko je iznervirao Nialla Horana?

https://www.youtube.com/watch?v=cRJo980WsW4

Sve dosadašnje nastupe u Studiju možete pogledati na ovom linku:

https://youtube.com/playlist?list=PLr8USux2IpVhFwM7jUD28pqRfQwwGgYqd

PHOTO: Skymusic