Šešir je njegov zaštitni znak već decenijama, i prava je retkost videti ga bez tog modnog detalja. Osim šešira, tu su naravno i prepoznatljivi brkovi. Haris Džinović pojavio se sa šeširom i na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana u subotu u 22.40 na RTS1.

Čuveni “kralj kafane” konačno je u emisiji otkrio kada je počeo da nosi šešir i zbog čega:

Povezana vest:  Exit od sledeće godine možda i u Budvi

“Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao.  A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto – tako je i ostalo. “

https://www.youtube.com/watch?v=NKQtru7XruU

Haris je u Studiju otpevao je i jednu čuvenu flamenko numeru koju voli, i često je, na oduševljenje publike, izvodi na koncertima. Reč je o pesmi “Bamboleo” grupe Džipsi Kings.

Povezana vest:  Duo "Astral Projection" 29. avgusta u Barutani

https://www.youtube.com/watch?v=UBoxtSH7PNA

Gosti Studija u subotu u 22.40 na RTS1 su i Nevena Božović Ivanović i Tropico bend. Gledaoci će, osim njihovih pesama u drugačijim aranžanima, čuti i obrade dva velika hita sa ovih prostora: pesmu “Odnesi me” Vlade Divljana u izvođenju Nevene Božović, i “Teška vremena prijatelju moj” grupe Neki to vole vruće koju će izvesti Tropico bend.

Povezana vest:  Harry Styles upoznao Taylor sa roditeljima

PHOTO: Skymusic