Mlada i talentovana zvezda u usponu, Angellina, imaće koncert večeras u 21h ekskluzivno na YOUBOX striming platformi. Zavodljivog glasa i upečatljivog stila, po prvi održaće online koncert i to na kakvoj lokaciji- u Resavskoj pećini!

YOUBOX je već navikao svoju publiku na iznenađenja, sa tim se složila i Angellina, tako da nas večeras očekuje neverovatan nastup o kojem će sigurno još dugo pričati.

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD

Od kako se pojavila na sceni, Angellina pleni harizmom, a jedinstveni muzički pravac po kojem je prepoznatljiva doprineo je da postane jedan od najslušanijih izvođača na našim prostorima.

Pile moje, Sijam, Budi u blizini, Potez loš, Gad, Ko si ti ustvari, samo su neki od hitove koje će večeras svi YOUBOX gledaoci moći da čuju. Pored toga, na Angellininom repertoaru naći će se i razne obrade kako domaćih, tako i stranih hitova.

Povezana vest:  Van Gogh predstavio novi spot za pesmu „Kakvo divno veče" 

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Povezana vest:  70 besplatnih numera Nirvane, uz reizdanje albuma"In Utero"

PHOTO: ATA Images