U Operi Narodnog pozorišta-zvezde serijala Ja imam talenat

 

pilleroviZvezde TV serijala „Ja imam talenat“, trio Pilerovi i Marko Pavlović biće 24. januara specijalni gosti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, u okviru matine predstave operete Johana Štrausa „Slepi miš“. Pilerovi iz Beograda, koji su u serijalu pobedili, i trećeplasirani Pavlović – samouki operski pevač iz Niša, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta pojaviće se u nedelju u 12 sati, saopštila je danas ta ustanova.

Povezana vest:  Džej-Zi najbogatiji reper sveta

-Oni će deo svoga repertoara i talenta predstaviti operskoj publici kao gosti na balu kod Orlovskog, na kome se inače prikazuju numere različitog žanra i pojavljuju izvođači koji neretko nemaju mnogo dodirnih tačaka sa operskom umetnošću – navodi se u saopštenju.

Direktor Opere Narodnog pozorišta Dejan Savić izrazio je uverenje preko ovog dopisa da će se gosti „osećati kao kod kuće među svojim kolegama i talentima kojim opera ne oskudeva.

Povezana vest:  Sneakerville show oduševio sve ljubitelje urbanog stila

Predstava ,Slepi miš“ jedna je od najpopularnijih na repertoaru Opere Narodnog pozorišta, i na njemu se nalazi dugi niz sezona.

Ovu poslednju postavku režirao gost iz Bugarske Plamen Kartalov a za pultom će se nalaziti Zorica Mitev – Vojnović.

Pored hora i orkestra Narodnog pozorišta, nastupiće solisti Sanja Kerkez, Ivanka Raković, Željka Zdjelar, Aleksandar Dojković, Predrag Milanović, Darko Đorđević, Ljubomir Popović, Branislav Kosanić i glumac Andreja Maričić.

Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia: Baby Queen

Trio Pilerovi, Sandra, Darko i Danijel, koji je godinama skretao pažnju na sebe svirajući u Knez Mihailovoj ulici, primiće sutra u filijali „Erste Banke“ u istoj ulici 100.000 evra kao nagradu za pobedu u takmičenju „Ja imam talenat“.