Mel Gibson o poniženju koje ga je ojačalo

 

mel-gibsonAustralijski glumac Mel Gibson izjavio je da ga je javno ponižavanje, koje je usledilo posle njegovog hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju 2006. godine, učinilo snažnijim, preneo je BBC.

Hapšenje slavnog glumca izazvalo je lavinu kritika pošto je u policijskom izveštaju navedeno da je Gibson uvredio policajca Jevrejina koji ga je zaustavio.

Povezana vest:  Heli Beri odustala od filma New Year's Eve

-Pitajte bilo koga koji je njegov najveći strah i reći će vam da je to javno ponižavanje – rekao je 54-godišnji Gibson. – Ako to prenesete na globalni nivo, biće vam jasno kroz šta sam prošao. To vas promeni.

-Ali ono što vas ne ubije – učini vas snažnijim. Zapravo je veoma jednostavno – dodao je glumac filmskog serijala „Smrtonosno oružje“.

Povezana vest:  Teolog tvrdi da je Harry Potter sličan Isusu Hristu

Gibson je optužen za vožnju u pijanom stanju ali je optužba poništena prošlog oktobra pošto nije načinio nijedan prekršaj tokom uslovne kazne. Morao je da obavlja društveno koristan rad i da tri godine odlazi na sastanke Anonimnih alkoholičara. Bioskopska publika uskoro će moći da ga gleda u političkom trileru „Edge of Darkness“, što je njegova prva uloga posle osmogodišnje pauze.

Povezana vest:  Bred Pit najavio da napušta glumu kada napuni 50 godina

Dobitnik Oskara 1996. za režiju filma „Hrabro srce“ trenutno u Meksiku snima film po sopstvenom scenariju.