hladno_pivo_koncertMiletov bonton za mobilni telefon

 

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin u novom unosu na svom blogu predložio je bonton za upotrebu mobilnog telefona, u kome se zalaže za što manju upotrebu pomenute spravice ako se već nalazite u nečijem društvu.

-U svim životnim fazama uvijek smo se mogli barem napričati. A onda se pojavila mobilna telefonija i razgovori su nam postali nalik filmovima na privatnim televizijama – isprekidani do granice podnošljivosti – žali se Mile na „Blog te mazo“.

Povezana vest:  SevdahBABY Feat. Lou Benny ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK) PRVI NA MTV-jevoj LISTI DOMAĆICA!

U svom predlogu bontona, Kekin između ostalog upozorava korisnike mobilnih telefona da kad su u društvu „nije pristojno pisati poruku osim kratkih“, i da nije uredu „javiti se i pričati duže od 30 sekundi“ ako osobi pored vas „nisu na raspolaganju dnevne novine, grickalice ili drugi ljudi spremni da joj skrate vrijeme“.

-Nepristojno je vrištati u mobitel histerično, oduševljeno, bijesno, naročito ako ste u tramvaju, busu ili u društvu koje upravo pokušava razgovarati… Moralno je upitno, da ne kažem sadistički, ako vam je rington jedna te ista pjesma već godinama. Na taj način mučite svoje bližnje polako i natenane – upozorava Kekin.

Povezana vest:  Seka Aleksić dopremila dva kamiona pomoći Kraljevu