Jedna od najznačajnijih muzičkih pojava na ovim prostorima, grupa Disciplin A Kitschme / Disciplina Kičme, je svojim izdanjima izvršila ogroman uticaj na širu rokenrol scenu.

Svojom muzikom Disciplina je smelo i hrabrije od drugih, kombinovala elektroniku, hip-hop, klasičan rok i pank koji su prožeti bluzom, soulom i gospelom. Disciplini Kičme je pošlo za rukom da svoj tako specifičan zvuk nametne široj publici, tako da je u jednom trenutku bend postao deo exYu mejsnstrim scene.

Povezana vest:  Zoran Predin na Kolarcu

Tokom boravka u Londonu, poslednje decenije prošlog veka, Koja je okupio novi bend Disciplin A Kitchme nastavljajući da istražuje granična područja rokenrola.

MASCOMSTORE vas poziva da svoju kolekciju ploča obogatite najreprezentativnijim izdanjima grupe Discilin A Kitchme u sklopu akcije „Nedelja Discipline“.

U periodu od 5. do 11. jula, na MASCOMSTORE prodajnim mestima (Čumić, Ušće, Delta) i na mascom.rs, pojedini albumi benda Disciplin A Kitchme biće na specijalnom popustu od 30% za vinile i 40% za izdanja na CD-u.

Povezana vest:  POGLEDAJTE NOVI SPOT BALKAN EKSPRES BENDA