I tokom druge festivalske večeri publika koja je došla na Exit festival uživala je juče u najboljoj muzici. Od 19 časova na 40 bina nastupile su mnogobrojne domaće ali i svetske zvezde.

Prvi svirku na glavnoj bini imala je grupa Nemesis koja je zagrejala festivalsku atmosferu i napravila uvertiru za grandiozni nastup švedske hevi metal grupe Sabaton. Kako organizatori kažu, publika koja voli „jači zvuk“ konačno je mogla da sluša svoje omiljene izvođače.

Photo: Milan Maričić/ATA Image

Nastupi Van Goga, Ateist Repa, Goblina, Amire Medunjanin potpuno su oduševili publiku i atmosferu doveli do usijanja.

Povezana vest:  Piloti na dočeku pravoslavne Nove godine u Zrenjaninu

Domaći pank rok bend Goblini, poznat po albumima „Goblini“, „U magnovenju“, „Re Contra“, ove godine će imati priliku da na Egzitu promoviše četiri pesme sa novog albuma „Jednina“, koji je izašao pre godinu ipo dana.

Branko Golubović i Leonid Pilipović jedva čekaju da se vrate na binu nakon godinu dana zabrana jer je publika, kako kažu, bitan faktor koji utiče na njihovu muziku i postojanje njihovog benda.

Nastup DJ Paula Kalkbrennera drugog dana Exit festivala 2021. na bini mts Dance stage. Photo: Milan Maričić/ATA Images

„Prava promocija će da pričeka još godinu dana. Tačnije sledeće godine bend slavi jubilej – 30 godina postojanja, tako da ćemo te dve stvari dobro da objedinimo u jedan veliki koncert“, rekao je Leonid Pilipović.

Povezana vest:  ''Hollywood Vampires'' - novi bend Džonija Depa

Tokom preostala dve festivalske večeri slušaće se muzika Robina Šulca, Borisa Brejće, ali i domaćih bendova I Pleja, Obojenog programa i Sanšajna.

PHOTO: Photo: Milan Maričić/ATA Images