Sara Jo i Edita, muzičke zvezde domaće scene, publiku su iznenadile najavom duetske pesme „Varalica“, za koju je danas objavljen i visokobudžetni video spot. Duet je napisala Edita, što je Saru oduševilo i motivisalo da se, nakon duže pauze vrati na scenu upravo sa ovom pesmom.

Već prva vest da je moguća saradnja između ove dve umetnice izazvala je ogromnu pažnju. Na fotografiji kojom najavljuju saradnju, Sara Jo i Edita su u raskošnim kostimima koji asociraju na Mariju Antoanetu. Nekima je to zaličilo na Madonin čuveni nastup iz devedesetih za pesmu „Vogue“, nekima na kostime iz filma Marija Antoaneta iz 2006. godine, ali ono što je sigurno jeste da se sigurno radi o autentičnom video spotu i vizuelno upečatljivom muzičkom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dve dame.

Povezana vest:  Fanovi na sceni sa Bijonse na Super Boulu

Spot je režirala slovenačka rediteljka Kukla, dok je direktor fotografije naš proslavljeni reditelj Lazar Bogdanović, koji već potpisuje Sarine i Editine spotove. Pesma je nastala u produkciji Bassivity, a tekst i muziku potpisuje Edita.

Photo – Goran V. Popovski / HLVK i Nemanja Novaković