Kantautor, pevač, producent i Grammy nagrađivani umetnik James Blake predstavlja novi singl pod nazivom „Say What You Will“. Ova numera je ujedno i najava za predstojeći album „Friends That Break Your Heart“. Pesmu prati i muzički spot u kome se James-u pridružuje kantautor i producent FINNEAS.

„Pesma je o pronalaženju mira sa samim sobom, ko si i gde si bez obzira na to kako misliš da je drugim ljudima. Poređenje je pravi kradljivac užitka“, kaže James o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Puff Daddy sinu poklonio skupoceni automobil

Najavljenom albumu prethodi EP „Covers“, kolekcija autorovih omiljenih obrada koja uključuje i njegovu obradu pesme „Godspeed“ (Frank Ocean), koja ima preko 5 miliona slušanja na društvenoj mreži TikTok. Ovo će biti prvi album nakon tri godine i autor za njega kaže da je konceptualan. Miles Johnston je umetnik sa kojim je James blisko sarađivao na dizajniranju naslovnice albuma. Rezultat je skup emocija predstavljenih kroz rad.

Povezana vest:  Zvezdano snimanje novog spota Borisa Novkovića

Podsetimo se da je James Blake producirao za neke od najvećih muzičkih zvezda kao što su Frank Ocean, Kendrick Lamar, Jay Z, Beyoncé… Više puta je nagrađivan za svoje radove, kao izvođač i producent. Ovo je samo nastavak njegovog dominantnog kreativnog uticaja na popularnu muziku. Njegov prethodni album „Assume Form“, kao i sva prethodna izdanja dostupni su na svim streaming servisima.

Povezana vest:  Mascom predstavlja novu muzičku zvezdu - Iva Čurić novom pesmom osvaja srca publike

Izdanje „Say What You Will“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://jamesblake.lnk.to/saywhatyouwillPR

PHOTO: Universal Music Serbia