Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, održaće koncert 12. avgusta u Kragujevcu u prostoru „Zastavina bašta“. Ovo će biti njen prvi veći koncert u Srbiji, nakon izlaska albuma „Predvorje života“.

Karijera Aleksandre Radović traje više od dve decenije, a domaću scenu obogatila je evergrin muzičkim hitovima kao što su „Čuvam te“, „So u moru“, „Čuvaj moje srce“, „Beskrajno“, „Živeo kraj“, „Zagrli me“. Sa aktuelnog albuma izdvojile su se pesme „Ne Hvala“, „Živim bol“ i „Anuliran“, a osim što su veliki radijski hitovi, pesme imaju milionska slušanja i preglede na striming platformama i video servisima.

Povezana vest:  UMETNOST POBEDILA KIŠU NA PROSLAVI SRPSKE NOVE GODINE U NOVOM SADU

https://youtu.be/sHeQj8yc_8Q

https://youtu.be/JQMz2l9U2Ds

https://youtu.be/4PHp-enSnAA

Koncerti Aleksandre Radović poznati su kao najkvalitetniji muzički događaji kod nas, na kojima se  publika uvek dobro provede uz hitove koje svi volimo. Koncertu u Kragujevcu i sama Aleksandra posebno se raduje:

– Konačno se vidimo! U srcu Šumadije, pevamo zajedno… pesme sa novog albuma, ali one koje godinama najviše volite. Radujem se! – napisala je Aleksandra na svom Instagram profilu.

Povezana vest:  Bijonse i Džej-Zi par sa najvećom zaradom

Karte za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, na sajtu tickets.rs, i u Kragujevcu u Domu Omladine, Music Store radnji i Da gama Travel.

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images