Poznati hitmejker i producent DJ Snake predstavlja novi singl „You Are My High“. Ovo je druga numera koju je ovaj izvođač prezentovao publici u poslednjih sedam dana, a prethodi joj klupski hit „Ring The Alarm“, na kojem je radio i francuski producent Malaa.

U ovoj pesmi DJ Snake spaja poznate elemente plesne muzike sa klasičnim R&B funkom kako bi napravio jedinstveni elektronski zvuk koji će se ovog leta slušati širom sveta. Numera sadrži delove originalnog klasika „You Are My High“ koji izvodi The Gap Band.

Povezana vest:  Junior Jack i Marko Nastić na Big Snow Kop festivalu

Podsetimo se, DJ Snake je postao vodeće ime elektronske muzike nakon svojih kolaboracija sa muzičkim zvezdama kao što su Justin Bieber, Selena Gomez, Cardi B… Iza sebe ima dva studijska albuma, „Encore“ i „Carte Blanche“, koji su postigli zapažene rezultate na svetskim top-listama. Hitove „Let Me Love You“, „Lean On“ i „Taki Taki“, kao i ostala izdanja, možete slušati na svim streaming servisima.

Povezana vest:  Buč Kesidi nastupili u rasprodatom Spensu

Izdanje „You Are My High“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DJSnakeYouAreMyHigh

PHOTO: Universal Music Serbia