1d govornicaNajbolje ljubavni savete od momaka iz 1D daje…

Iako ni sam nije imao previše sreće u ljubavi u poslednje vreme, Harryjev savet kad su u pitanju veze svi iz One Directiona rado uvažavaju
Harryjevi kolege iz One Directiona vole da čuju njegov savet o ljubavnim problemima, pa ga je tako i Liam Payne zamolio za ‘stručno’ mišljenje.
Naime, Liamu jako nedostaje njegova devojka Danielle Peazer koju zbog turneja sve ređe viđa. Liam i Danielle pomirili su se krajem godine, ali sve se teže nose s razdvojenošću.
-Momci iz 1D-ja smatraju Harryja najupućenijim po pitanju ljubavi, iako je najmlađi. Harry je savetovao Liamu da bude što romantičniji prema Danielle. Rekao mu je da obasipa Danielle malim znakovima pažnje, porukama, cjećem, poklonima…- ispričao je jedan izvor, objavio je Daily Star.
I čini se da je ta Harryjeva strategija odmah dala prve rezultate. Danielle je na twitteru objavila sliku velikog buketa te se zahvalila ‘najboljem dečku na svetu’.
A Harry se, ako je verovati nekim izvorima, navodno u tajnosti pomirio s Taylor Swift te su obnovili svoju vezu. Zanimljivo je da je, prema nekim informacijama, nakon te vesti o pomirenju odmah pala prodaja ulaznica za koncerte One Directiona, jer fanovi 1D-ja, sudeći po svemu, ne žele zauzetog Harryja. Swift kao i njegova prethodna devojka Caroline Flack bile su na meti ljutitih obožavateljki 1D-ja koje su im pretile smrću.

Povezana vest:  Darko Rundek, Kaiserdisco i Marko Nastić na događaju „Tvoj glas za tvoju zabavu“