fk crvena zvezda logo

Počeo sastanak UO FK Crvena zvezda, prisustvuju Džajić i Čović

Sastanak Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda, na kojem će se prvi put posle prošlonedeljnog sukoba „oči u oči“ naći predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović, počeo je oko 18 sati na stadionu u Ljutice Bogdana. Nakon večerašnjeg sastanka biće poznato da li će njih dvojica nastaviti započeti posao, pošto je Džajić posle sukoba najavio odlazak sa funkcije.

Povezana vest:  Pobede Barselone i Intera u Grupi B u Ligi šampiona

Čović je prilikom dolaska na sastanak UO odbio da razgovara sa novinarima koji su došli u velikom broju na stadion crveno-belih.

Na sastanak UO stigao je i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić. Članovi UO raspravljaće i o poboljšanom ugovoru sa kompanijom Gasprom, od kojeg će najverovatnije profitirati i ostale sekcije sportskog društva crveno-belih. Jedna od tačaka dnevnog reda trebalo bi da bude i status defanzivca crveno-belih Milana Jovanovića koji je vraćen sa priprema u Turskoj zbog grubog kršenja klupske discipline.

Povezana vest:  Murinjo: Drogba je pravi uzor mladim igračima

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Povezana vest:  Drogba prelazi u Galatasaraj