,Nisam vas čuo dugo, prijatelji stari, kako je napolju drugari?“ stihovi su kojima grupa Mortal Kombat započinje svoj aktuelni singl ,,Zatvor“. Odgovor na ovo pitanje konačno će dobiti uživo u bašti KST-a u dva navrata – 26. i 27. avgusta.

Brojna publika Mortal Kombata je prvi put u 12 godina negovanja ,,antievrovizijske tradicije“ ostala uskraćena za Antievrovizijski koncert, i to sticajem okolnosti koje se tiču globalne zdravstvene situacije i nepremostivih izazova sa kojima se susreću organizatori masovnih skupova, koncerata i festivala. Ipak, bend je našao rešenje da izađe iz koncertnog ,,zatvora“ i Beograđanima i svim gostima svog grada prirediće dvostruki šou: i 26. i 27. avgusta u kultnoj bašti Kluba studenata tehnike.

Povezana vest:  Nicki Minaj u sklopu evropske turneje dolazi i u Budimpeštu!

,,KST nam je izašao u susret i pomogao da se ipak podružimo uživo sa vama. Zbog ograničenog kapaciteta bašte kluba sa jedne, i velikog interesovanja za koncert sa druge strane, omogućeno nam je da nastupamo dva dana zaredom. Broj ulaznica je ograničen i zbog toga savetujemo sve ljude koji žele da dođu, da kupe svoje ulaznice na vreme“, kazao je Miloš Kričković Kriki, frontmen Mortal Kombata.

Povezana vest:  Album Ejmi Vajnhaus najprodaviniji album u Britaniji

Dnevne ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 900 dinara, dok će na veče koncerata, ukoliko ih bude ostalo, koštati 1.200 dinara.

Pretprodajna mesta su:
– KST (Bulevar kralja Aleksandra 73): radnim danima od 17h do 20h i u večernjim terminima žurki, a subotom od 12h do 00h
– Felix Shop (TC Sremska, I sprat): radnim danima od 12h do 20h, subotom od 12h do 16h.

Povezana vest:  Ovog petka u 20h gosti Hitorame su: Karolina Gočeva, Zemlja Gruva, Elvis Jackson i Kandžija

PHOTO: Mortal Kombat promo