atheist_rap

Ateisti idu do Blekpula

 

Novosadski pankeri „Ateist rep“ saopštili su danas da će svirati uz kultne sastave „KUD Idijote“  i „Eksploited“ (Exploited) na turneji povodom aktuelnog albuma „Priče matorih pokvarenjaka“, koja će ih na leto dovesti i do Blekpula u Engleskoj.

„KUD Idijoti“ će 30 godina postojanja, pored ostalih gradova bivše Jugoslavije, obeležiti i koncertom 25. maja u Novom Sadu u klubu „Trema“, a „Ateisti“ su saopštili da će im biti „velika čast I zadovoljstvo“ da gostuju bendu iz Pule.

Povezana vest:  EXIT 2011, Prve večeri Egzita nastupio britanski sastav Palp

„Ateisti“ su naveli i da im je „pravo zadovoljstvo“ što će svirati pre legendarnog britanskog pank benda „Eksploited“ 27. maja u okviru festivala „Opatijske barufe“.

-Kruna prvog dela koncertne sezone biće nastup na festival ‘Rebelion’ (Rebellion) u Blekpulu (koji se održava od 4. do 7. avgusta). Ovogodišnje izdanje festivala proteći će u obeležavanju 35 godina pank pokreta, a ‘Ateist rep’ je za sada jedini potvrđeni bend sa eks-Ju prostora – naglasili su Novosađani.

Povezana vest:  Gruvlend! specijalni gost na takmičenju "Tvoj zvuk"

Kako je najavljeno, na turneji „Ateist repa“ potvrđeni su koncerti 11. marta u Zagrebu u „KSET-u“, 12. marta u Klubu kulture Križevci, 19. marta na „Zemun festu“, 25. marta u splitskom „Kvazimodu“ i 26. marta u kninskom klubu „A3“.

„Ateisti“ potom sviraju dve večeri u Nišu, 1. i 2. aprila u klubu „Fidbek“, 3. aprila u paraćinskoj „Eks Fontani“ i 25. juna na „Kolapis festu“ u mestu Kamanje kod Karlovca.

Povezana vest:  Diane Keaton u novom spotu Justina Biebera, stigla i nova verzija albuma