Bend Buč Kesidi rasprodao je dva zagrebačka koncerta za samo nekoliko sati! Prvi koncert, koji je zakazan je za 24. septembar u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, rasprodat je za manje od pet sati, nakon čega je dodat i drugi koncert 25. septembra koji je takođe rasprodat u večernjim satima!
Zbog velikog interesovanja dodat je i treći koncert 26. septembra, a ulaznice za ovaj koncert počinju da se prodaju danas od podneva na eventim.hr. Koncerti su u produkciji Los Angeles Agency iz Zagreba.

Povezana vest:  Kanda Kodža i Nebojša preuzimju MTV

Ujedno, juče su u prodaju puštene karte i za nastup benda u Beogradu u okviru festivala Urban Sessions kod Pobednika na Kalamegdanu i to 30.08. i za nekoliko sati rasprodato je više od dve trećine kapaciteta. Festival se realizuje u produkciji CEBEF-a.

Datumi turneje:
Beograd – 30.08. – Urban Sessions
Skopje – 08.09. – Skopje Sounds Good
Zagreb – 24.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 25.09. – Dvorište ALU
Zagreb – 26.09. – Dvorište ALU

Povezana vest:  Kome će to 1D svirati na venčanju?

Buč Kesidi je pančevački bend koji je izazvao ogromno interesovanje u celom regionu fantastičnim albumom „Euforija“, objavljenom 2019. godine. Album je te godine uvršćen na liste najboljih albuma, a bend ga je kasnije objavio i na ekspresno rasprodatom vinilnom izdanju. Buč Kesidi potvrdili su svoj status ovoga leta nizom fantastičnim nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regiona.

Bend je snimio i svoj prvi koncertni film pod nazivom „Buč Kesidi: Euforija uživo“ i tako, uz nova izvođenja hvaljenog albuma i nekoliko starih hitova, svoj muzički svet preneli su na filmsko platno. Film je predstavljen regionalnom turnejom ovog leta po Cinestar bioskopima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni.

Povezana vest:  Psihomodo Pop ponovo na vinilu!

Kritika hvali njihovu muziku i tekstove nazivajući pesme himnama generacije, a milionski pregledi na YouTubeu i rasprodati koncerti koji se pamte govore da Luka Racić (gitara, vokal) i Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal), „levoruki disko pop-rock electro boy bend duo“, kako sami sebe nazivaju Buč Kesidi, opravdavaju poziciju regionalnih zvezda.

PHOTO: Sofija Modosanov i Ivana Tešić