Poslednjih mesec dana leta obeležiće bogat sportski sadržaj na linearnim i digitalnim platformama Eurosporta  na kojima će se uživo emitovati više od 500 sati programa. U fokusu će biti čuvena La Vuelta, finalna biciklistička grand tur trka u Španiji, 24 časa Le Mana, najpoznatija svetska trka izdržljivosti u automobilizmu, ali i US Open  na kojem će naš Novak Đoković pokušati da stigne do svog 21. grend slema, čime bi pretekao Federera i Nadala.

Mesec sportske “drame“ počeo je 14. avgusta tronedeljnom biciklističkom trkom La Vuelta, koja se održava svake godine u Španiji, a koja će trajati do 5. septembra. Uz to, 89. izdanje  24 sata Le Mana u Francuskoj se vraća na ekrane Eurosporta ovog vikenda, 21. i 22. avgusta.

Povezana vest:  “The Terror” dobitnik nagrade za najbolje plasiranu seriju na Content Innovation Awards

Ljubitelji tenisa u Srbiji ove godine sa posebnim uzbuđenjem čekaju US Open koji bi mogao da bude kruna sezona, ali i karijere za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Osvajanjem titule Đoković bi došao do svog 21. grend slema, a ujedno bi osvojio i godišnji grend slem 2021, odnosno povezao bi titule sa sva četiri najveća takmičenja u jednoj sezoni. To bi bio najveći uspeh  još od 1969. kada je isti rezultat ostvario legendarni Rod Lejver, kome je to pošlo za rukom i 1962. godine. U knjizi rekorda zabeleženo je da je četiri slema u sezoni osvojio i Don Badž davne 1938.

Povezana vest:  SURVIOR VIP, Goca muti vodu, osvetnički udara na Kneza, Vesna opet besna

US Open će gledaoci moći uživo da prate od 30. avgusta do 12. septembra putem discovery+ platforme i Eurosport kanala, širom Evrope.

„Nadovezujući se na Olimpijske igre Tokio 2020, gde smo sa našim sadržajima i sportskim pričama, približili Igre milionima ljudi širom Evrope, spremni smo da nastavimo sa pružanjem vrhunskih usluga ljubiteljima sporta, prateći uživo najveće događaje u sportskom kalendaru. U našem timu su neki od najboljih sportskih voditelja, stručnjaka i komentatora, koji publici ožive svaki trenutak na terenu, deleći svoje znanje i prenoseći važne priče“, rekao je Skot Jang,  potpredsednik Discovery Sports-a.

Povezana vest:  Premijera na Discovery kanalu: Fantom vorks - Restauracija klasičnih automobila

PHOTO: Getty Images