Ovog petka stiže jedna od najinteresantnijih kolaboracija na lokalnoj sceni. Na novom singlu „Viva Mais“ udružile su se rep i pop princeze Mimi Mercedez i tam. Iako ni same muzičarke jasno ne definišu žanr nove pesme, ona svakako pokreće i ritmom podseća na jedinstveni brazilski fank.

Iako je ovaj zvuk obe autorke poneo u relativno novom pravcu, poruka koju šalju je autentična, a njihova saradnja donela je najbolje od obe.

„Do Tamarine i moje saradnje je došlo spontano, pesma je nastala iz autentičnog prijateljstva, što se nekako i oseća. Žanr ne postoji, jedini cilj nam je bio da izađemo iz svoje zone komfora i da se zabavimo, a da usput uspemo i da prenesemo poruku koja je obema od prevelike važnosti u ovom trenutku života. U tome nam je pomogla Tamarina ekipa Zicer Inc., kao i moja video ekipa“, objašnjava Mimi Mercedez.

Povezana vest:  Darko Rundek, Kaiserdisco i Marko Nastić na događaju „Tvoj glas za tvoju zabavu“

GLEDAJ VIDEO OVDE

Ona je otkrila i značenje samog naziva i motiva singla. „Viva Mais“ u bukvalnom prevodu znaci „ŽIVI VIŠE“, u čemu smo pre svega želele da podstaknemo same sebe, pa onda svojim primerom i druge. Baš za portugalski jezik smo se odlučile zbog nekih internih fora koje možda naknadno otkrijemo ako se budemo tako osećale“.

Da je poruka pesme važna za obe, potvrđuje i tam, koja je u novi singl donela pop prizvuk, u nešto drugačijem izdanju nego do sada.

Povezana vest:  Počinje Belgrade Demo Fest Live – dvanaest izvođača nedeljno

„Saradnja sa Mimi je nadmašila ovu pesmu u životnom smislu i došla je u pravom trenutku sa pravom energijom. Jako sam se zabavljala i uživala u celom procesu i nadam se da ćemo uspeti da prenesemo bar delić te poletnosti na druge ljude.

Osim što mi se ispunila želja za feat sa jednim od najuticajnijih i najautentičnijih autora scene, u procesu sam naučila i dobila mnogo na svim frontovima“, priča tam.

Povezana vest:  Nejasna sudbina zagrebačkog koncerta Tokio Hotel

Osim da ovog petka slušamo pesmu i uživamo u njenom zvuku, ostaje i da pokušamo da se vodimo njenim naslovom.

Izdanje „Viva Mais“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://mimimercedez.lnk.to/VivaMais

PHOTO: Aleksa Miletić