Muzička legenda Elton John i američki kantautor Charlie Puth predstavljaju novi singl pod nazivom „After All“. Ova emotivna balada je jedna od 16 pesama koje će se naći na Eltonovom predstojećem albumu „The Lockdown Sessions“. Izdanje je kolekcija kolaboracija koje je on snimio za vreme karantina, a na njemu će se naći neki od najpopularnijih izvođača današnjice kao što su Brandi Carlile, Eddie Vedder, Dua Lipa, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug i, naravno, Charlie Puth.

Povezana vest:  Biberu menadžer zabranio da ima devojku nakon što je Selena dobila pretnje smrću

„Charlie je izvanredan muzičar, jednostavno smo kliknuli. Postao je moj prijatelj i prijatelj moje porodice, naša deca ga veoma vole i on voli njih. Sa svim saradnicima na novom albumu sam ostvario veoma blizak odnos i to je prelepo. Kada smo radili na novoj numeri Charlie i ja smo bili sami u studiju. On ima malu kućnu postavku sa klavijaturama, sintisajzerima i programima za snimanje. Ja sam svirao električni klavir i komponovao muziku za pesmu, a onda je Charlie vrlo brzo napisao tekst. Hemija u studiju je bila neverovatna“, kaže Elton o novoj saradnji.

Povezana vest:  Žestoka svirka kalifornijskih pank rokera na Kalemegdanu

Singl „After All“ dolazi nakon veoma uspešne numere „Cold Heart (PNAU remix)“ na kojoj su sarađivali Elton i Dua Lipa. Pesma je brzo postala favorit publike, a to dokazuju i svetske top liste. Izlazak studijskog izdanja „The Lockdown Sessions“ se očekuje 22. oktobra. Album će, pored digitalnih formata, globalno biti dostupan i u tri fizička izdanja (CD, kasete, ploče).

Povezana vest:  Summer3p festival posetilo 7.500 ljudi

Izdanje „After All“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://eltonjohncharlieputh.lnk.to/AfterAllPR

PHOTO: Universal Music Serbia