Fenomenalni i uvek inovativni Years & Years predstavlja novi singl pod nazivom „Crave“. Ovaj klupski hit u najavi svojom tematikom pomera granice popularne muzike. Pesmu prati i muzički spot u kom možemo videti neke od glumaca iz filma „It’s A Sin“ među kojima su Omari Douglas, Nathaniel Hall i David Carlisle.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Izdanje je opisano kao upečatljiva plesna numera koja govori o naginjanju u submisivnost do tačke prihvatanja iste. „Ova pesma predstavlja zabavan način prisvajanja pomerene seksualne energije koju sam oduvek želeo. Ranije sam se osećao kao da toksični odnosi dominiraju nada mnom, mislio sam da bi bilo interesantno okrenuti to za 180 stepeni“, kaže Olly Alexander o svom novom izdanju.

Povezana vest:  U prodaji ulaznice za Masima

„Crave“ ujedno predstavlja i najavu za predstojeće studijsko izdanje pod nazivom „Night Call“ koje će svojim uzbudljivim vizuelnim identitetom i euforičnim zvukom obeležiti novo poglavlje u kreativnom razvoju ovog izvođača. Pesme koje će se naći na albumu brišu granicu između fantazije i stvarnosti koje vezuje zajednička tematika – istraživanje queer života.

Kao član sastava Years & Years, Olly Alexander je postao jedan od cenjenijih modernih pop muzičara. Albumi „Communion“ i „Palo Santo“ su postigli veliki uspeh. Saradnja sa Kylie Minogue pod nazivom „Starstruck“ i numera „It’s A Sin“ na kojoj je učestvovao Elton John su podigli popularnost mladog izvođača na novi nivo. Olly je, pored svojih muzičkih, glumačkih i modnih angažmana, poznat i kao glasnogovornik o problemima koji utiču na LGBTQ+ populaciju i zagovornik diskusija o mentalnom zdravlju. Njegov aktivizam je, na neki način, doveo do izdanja „Night Call“ za koje se predviđa da će biti najznačajniji album do sada. Izlazak ovog studijskog izdanja se očekuje 7. januara.

Povezana vest:  KIKI LESENDRIĆ PRIČA O NOVOM ALBUMU, ĆEVAPIMA KOJE JE JEO SA PEVAČICOM PINK, PORODICI I GRUPI EKV U EMISIJI IMPULS

Izdanje „Crave“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/YearsYearsCrave

PHOTO: Universal Music Serbia