vatra

Vatra – Ima li budnih – novi album u prodaji
 
Grupa Vatra je objavila šesti studijski album “Ima li budnih“, a devet novih pesama je komponovao pevač Ivan Dečak. Koautori muzike su bili Irena Celio-Cega (klavijature) i Robert Kelemen (gitara).
Album su najavile “Tremolo“ (duet sa Damirom Urbanom) i “Ima li budnih“ (duet sa Ljubicom Gurdulić). Kao i prethodni disk “Sputnik“ i novi su producirali Jura Ferina i Pavle Miholjević (članovi grupe Svadbas).
Na albumu “Ima li budnih“ Ivan Dečak se bavio međuljudskim odnosima, gubitkom i otuđenošću. Ipak, inspiraciju i dalje nalazi u ljubavi, bila ona srećna ili tužna, u zamahu snage ili na izdisaju.
– „Ima li budnih“ kroz devet pjesama, koliko nam je trebalo da ispričamo priču i prenesemo njezin feeling, opisuje događaje, stanja i situacije kroz koje smo prolazili u protekle tri godine… „Ima li budnih“ svojevrsni je oproštaj od bezbrižnih mladenačkih dana. Postali smo savršeno svjesni kako je besmrtnost osigurana samo za super junake filmova znanstvene fantastike. “Ima li budnih“  je ogoljen album, urađen bez kalkulacija, ne samo u pogledu aranžmana, već i naših osjećaja koje smo bezrezervno u njega utkali i  za koji vjerujemo kako je najbolje što smo do sad napravili  – objašnjava Ivan Dečak
Povezana vest:  Lejdi Gaga dizajnira izlog njujorške robne kuće