Nada za Haiti odmah!
Beyonce i Madonna su se pridružile listi izvođača koji će nastupiti u toku večerašnjeg prenosa serije događaja, živih nastupa i reportaža pod nazivom Nada za Haiti odmah, u produkciji MTV Networks International i CNN. Obe se pridružuju več najavljenim učesnicima, a to su, da podsetimo, Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder i Taylor Swift, dok će Keith Urban, Kid Rock i Sheryl Crow imati zajednički nastup u Los Angelesu a Coldplay će nastupiti uživo iz Londona, odakle će biti emitovan i zajednički nastup Bona, The Edgea, Jay-Z-ja i Rihanne. Takođe, najavljena je i nova zajednička pesma koja će biti deo ovog projekta na kojoj rade Bono, Jay-Z i producent Swizz Beatz, a Simon Cowell najavljuje sličan projekat u kojem će učestvovati Cheryl Cole.
Učesnicima su se pridružili još i: Bill Clinton, Ben Stiller, Brad Pitt, Chris Rock,
Clint Eastwood, Denzel Washington, Halle Berry, Jon Stewart, Julia Roberts,
Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Meryl Streep, Morgan Freeman, Nicole Kidman,
Robert Pattinson, Samuel L. Jackson, Tom Hanks, Will Smith, Muhammad Ali kao i preko više stotina umetnika iz sveta filma, televizije i muzike.
Osim putem donacija, sredstva za žrtve razornog zemljotresa koji je pogodio Haiti će se sakupljati i prodavanjem pesama sa ovih koncerata preko servisa iTunes, a pojedini izvođači doniraju i svoj redovan repertoar. Voditelji prenosa Nada za Haiti odmah biće George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New York Cityju i CNN-ov novinar Anderson Cooper sa Haitija.  Dvosatni teleton biće emitovan iz New York Cityja i Los Angelesa, a sastojaće se iz muzičkih nastupa i pojavljivanja poznatih ličnosti koje će biti najavljene pre događaja, kao i iz novinarskih izveštaja uživo sa CNN-a.
Emisiju će bez reklamnih blokova emitovati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. Nada za Haiti odmah biće emitovana na kanalima širom sveta kao i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.
Prenos možete gledati i na 12 televizijskih stanica u regionu: u Srbiji na B92 i B92 INFO, PINK MUSIC-u i STUDIJU B, u Makedoniji na MRTV, A1 TV, SITEL TV, KANAL-u 5, ALSAT-M i ANTENNI 5 RADIO NETWORK, u Hrvatskoj na HRT-u, Sloveniji na TV3 i u Crnoj Gori na kanalu TV VIJESTI
Sakupljena sredstva podjednako će podeliti pet dobrotvornih organizacija koje trenutno deluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace takođe se potpisuju kao zvanični partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u sakupljanju donacija i uključivanju u teleton.
MTV, noć između petka i subote (22. 01. 2010. na 23. 01. 2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!
Povezana vest:  POP-UP VIDEO PONOVO NA MTV KANALU