toni_cetinski_1DAN ZALJUBLJENIH 2011

Tony Cetinski za „Dan ljubavi“ peva u Tuzli

 

Nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, velika regionalna zvezda Toni Cetinski  priprema koncert u Tuzli, koji će se održati 14. februara u dvorani Mejdan. Dan zaljubljenih idealna je prilika da se uz hitove Tonija Cetinskog provede nezaboravno i romantično veče.

Povezana vest:  Web premijera: Neozbiljni Pesimisti – Sunce tuđeg neba

Osim pesama sa poslednjeg albuma „Ako to se zove ljubav“ poput naslovne „Ako to se zove ljubav”, „Umirem 100 X dnevno”, „Kad žena zavoli” i drugih hitova, Tonijevu publiku u dvosatnom spektaklu očekuju i brojni stari hitovi uz koje su se zaljubljivali, radovali i voleli. Na programu su još pesme „Blago onom tko te ima”, „Ja sam zaljubljen” i ostale dobro znane Tonijeva uspešna muzička dela.

Povezana vest:  Odeća, aksesoari i detalji za kuću sa potpisima Nicki Minaj i Adama Levina

Pored svojih vokalnih sposobnosti, koje je dokazao brojnim muzičkim nagradama, kao i saradnjom sa velikanima svetske muzičke scene, kakvi su Jose Carreras i Michael Bolton, Toni je poznat i kao vrhunski zabavljač koji publiku na koncertima uvek ispuni pozitivnim energijom.

Dan zaljubljenih idealan je dan za Tonijev koncert i uživanje u Tonijevim pesmama, jer  ljubav je večita inspiracija i ono o čemu Toni Cetinski peva. Ulaznice po ceni od 15 KM mogu da se kupe na blagajni dvorane Mejdan i CD shopu Mido. Posebna cena ulaznica za parove!! Ulaznica za dvoje za 25 KM.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u Velikoj Britaniji

PHOTO: ataimages.rs