Nakon neverovatnog uspeha originalnog izdanja „Donda“, Kanye West danas predstavlja deluxe verziju albuma. „Donda (Deluxe)“ donosi izmenjeni redosled postojećih pesama i pet potpuno novih – „Up From The Ashes“, „Remote Control Pt. 2“, „Never Abandon Your Family“, „Keep My Spirit Alive Pt. 2“ i „Life Of The Party“.

Lista saradnika na albumu je dugačka i na njoj se nalaze značajna imena iz sveta muzike, a sada se pridružuje i André 3000 sa kojim je Kanye radio na numeri „Life Of The Party“. Pesma „Never Abandon Your Family“ je puštena na prvom listening događaju koji se održao 22. jula u Atlanti, ali je nakon toga izostavljena sa narednih događaja i originalnog albuma.

Povezana vest:  Čak 82% posetilaca zadržalo svoju ulaznicu za proslavu 20. godišnjice EXIT festivala!

„Donda“ je po svom izlasku napravila veliki odjek. Album je zauzeo prvo mesto na Billboard 200 top listi, a Kanye je u tom trenutku oborio streaming rekorde i proglašen je za najslušanijeg muzičara u jednom danu.

U pripremi je i novi dokumentarac o njegovom životu pod nazivom „Jeen – Yuhs“ čija se premijera očekuje 2022. godine na Netflix platformi.

Povezana vest:  Koncert Segeja Ćetkovića 10. marta u Zrenjaninu

Donda (Deluxe)“ tracklist

 

Donda Chant
Hurricane
Moon
Life of the Party
Off The Grid
Jail
Praise God
Come to Life
Believe What I Say
No Child Left Behind
Up From The Ashes
Remote Control pt 2
God Breathed
Lord I Need You
24
Junya
Never Abandon Your Family
Donda
Keep My Spirit Alive
Jesus Lord pt 2
Heaven and Hell
Remote Control
Tell The Vision
Jonah
Pure Souls
Ok Ok
New Again
Jesus Lord
Ok Ok pt 2
Junya pt 2
Jail pt 2
Keep My Spirit Alive pt 2

Povezana vest:  Željko Samardžić U ime ljubavi u Beogradskoj are

 

Izdanje „Donda (Deluxe)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KanyeWestDondaDeluxe