Pod sloganom „Porodica je sve“, druga sezona serije „Besa“ u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, donosi gledaocima u 10 nastavaka nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

Pored glumaca iz druge sezone koje je publika zapamtila po upečatljivim ulogama, nova sezona nagrađene serije „Besa“ dobija i pojačanje gde će se u novim ulogama naći popularan reper i glumac Relja Popović, glumica Katarina Čas koje je stekla međunarodnu slavu sa filmom „Wolf of Wall Street“ i glumac Florist Bajgora koji je ostvario zapaženu ulogu u seriji „Gangs of London“.

Povezana vest:  Premijera serije “Tod Sampson: U tuđoj koži” na Discovery kanal

„Telekom Srbija se za tri godine koliko se bavi produkcijom serija i filmova pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu. Emitovanjem prve sezone serije Besa, lansiran je kanal Superstar koji se za kratko vreme rangirao u deset najgledanijih kanala u Srbiji. Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca kako u zemlji tako i van naših granica gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene,“ rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Povezana vest:  Nove epizode povodom 20 godina Apsolutno fantastičnih

Nove epizode gledaoci mogu da gledaju od 27. novembra subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR.

„Radnja druge sezone Bese počinje u realnom vremenu, skoro tri godine kasnije. Naša tri glavna junaka zatičemo izmeštene u neočekivanim okolnostima i situacijama. Paralelno ćemo pratiti sudbine više glavnih likova koje se međusobno prepliću na raznim nivoima iako su geografski razdvojeni. Zato smo se i odlučili za neke potpuno nove lokacije,“ kaže Tea Korolija, producent serija i direktorka produkcije Adrenalin. Druga sezona serije Besa snimana je na preko 200 lokacija na kojima je smeštena radnja širom Srbije, Crne Gore i Estonije.

Povezana vest:  "FEAR THE WALKING DEAD" SE RANGIRALA NA PRVO MESTO KAO NAJZANIMLJIVIJA NOVA SERIJA

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćemo gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove članove ekipe među kojima su Relja Popović, Milica Zarić, Florist Bajgora (“Gangs of London”), Tristan Halilaj, Katarina Čas („Wolf of Wall Street“, „Berlin Station“) kao i veoma popularni glumci iz Estonije: Gert Raudsep, Hendrik Toompere mlađi, Mari Abel.