ekrem_jevricFARMA 3. SEZONA

 

Sluge za ovu nedelju Ekrem i Zlata

 

 

Najnoviji dnevni zadatak je branje kukuruza sa Prokine njive. Proka je došao na na imanje i probudio gazdu. Rekao mu je da se spremi, i da probudi sve farmere. Odabrano je sedam žena koje će ići sa gazdom na ceo dan. Ostalim farmerima su data zaduženja za taj dan. Odabrani farmeri sa gazdom i Prokom su stigli na polje kukuruza koje je potrebno obrati tokom dana. Proka im je objasnio proceduru. Natalija i Sanja su pričale na šta ih asocira klip kukuruza, birajući različite veličine i oblike. Irena i Stefan su se izdvojili i zajedno brali kukuruz. U pauzi rada, Proka je došao sa vrućom pogačom, na opšte iznenađenje i radost farmera. Na kraju, farmeri su obrane klipove kukuruza tovarili u traktorsku prikolicu.

Jelena i Bane su skinuli posteljinu da je operu. Bane i Ekrem su ispred kuce prali posteljinu. Ekrem se bunio da ne smeju da bacaju vodu, a Bane mu je objasnio da je to prljava voda i da mora da se baci. Cobe je cedio posteljinu i stavio je da se suši. Bane se naljutio, jer Ekrem stalno pravi pauzu za cigaretu. Otišao je u kuću po njega i počela je rasprava. Kasnije mu se Ekrem žalio da ne sme više ni da zapali cigaretu, a da ga neko ne kritikuje, i još će ga i za slugu staviti. Cobe je zamolio Baneta da odmori malo, a Bane je rekao da želi da završi zadatak do kraja. Bane i Ekrem su cedili posteljinu, i Bane je tražio od Cobeta da im pomogne, ali Ekrem nije dopustio govoreći da nema niko jači od njega.

Povezana vest:  Premijera prve sezone serije “Zabavna nauka” na Discovery kanalu

Baki se žalio Aci da nema gde da ode posle farme, i da mu je teško i da želi da vidi svoje. Aca je otišao i on ostaje sam. Kasnije, odlazi do Baneta, i nastavlja da se žali o krizi koja ga je zahvatila. Upoređuje farmu sa zatvorom iz koga je nedavno izašao.

Eva je  razgovarala sa Marijanom i Strefanom. Nije zadovoljna što je izvršena zamena poslova, što sada ne sme da naloži vatru u šporetu kada ustane. Smatra da je ugrožena. Stefan joj je objasnio da njoj nije zabranjeno da ulazi u kuhinju, a Ekrem da je to samo zadatak.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Saška ispala

Ekrem je bio u kuhinji, i ušla je Vendi koja se sredila za žurku. Jasmina mu je dobacila kako je Vendi njegov tip, a Vendi je rekla da Ekrem voli plavuše. Vendi je rekla, da je sama muško, da bi Jasmina bila njen tip. Dok je Ekrem sedeo, Vendi mu se približavala da bi je dobro osmotrio. Njemu je bilo neprijatno što mu je toliko blizu.  Posle ju je hvalio da dobro izgleda, a da zna i da priča.

Povezana vest:  NOVA SEZONA DRAMSKE HIT-SERIJE NA HBO-u - „PENI DREDFUL II"

Na sastanku, Stefan je objavio da će sluge za ovu nedelju biti Ekrem i Zlata. Zlata je bila pozitivno iznenađena, a Ekrem je tvrdio da se nije uzbudio zbog izbora, i da svi moraju da budu sluge.

Na igri istine, Katarina je rekla da su je podjednako šokirali i muški i ženski farmeri, dok je bila napolju. Pitala je Sanju zašto je toliko opsednuta, i samo o njoj priča. Bakija je pitala da li misli li da bi trebalo da se izvini njoj, njenim roditeljima i gledaocima Farme za sve što je lagao u vezi nje.

Na žurci, Baki je gledao Baneta i Katarinu dok su plesali i komentarisao je kako to namerno rade. Došla je Natalija i rekla mu je ne treba da razmišlja o njoj, i kako bi samo pravi prijatelji trebalo da mogu da te povrede.